2023.04.01. 10:58:52 5607 220

Nevessünk, mert nevetni jó! - Agyzsibbasztó vígjáték, ha már itt van április 1.!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mai az év legvidámabb napja, legalábbis „papíron”. Ha április 1., akkor szinte mindannyian egy jópofa tréfán, viccen agyalunk egész nap. Vagy már legalább egy hete arra várunk, hogy mikor dobhatjuk be az évezred poénját. És naná, hogy még mindig bedőlünk a cipőfűzős mókának!:-)

Vicces filmek, nevetés, mozi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces filmek, nevetés, mozi

Ha ez a nap így is, úgy is a tréfálkozásról szól, akkor igazán jöhet néhány vígjáték, ugye? De hogy ne legyünk túl sablonosak, jöjjön néhány, a fárasztóbb fajtából!

Dumb és Dumber – Dilibogyók

Trópusi vihar

Austin Powers - Aranyszerszám

Borat

Ne szórakozz Zohannal!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...