2022.02.06. 14:39:16 7214 241

Nevess és egyél! – Pocak- és szívmelengető ételek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Persze, tudjuk, magyar ember evés közben nem beszél. Túl sokat hahotázni sem érdemes. De azért mosolyogni, vidámnak lenni ér a finom falatok belapátolása közben is, ugye? Ha Te is így gondolod, vegyél magadhoz mókás finomságokat, akár minden nap.

Evés, nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Evés, nevetés

Íme, közülük néhány! Nem kell minden esetben nagy dolgokra gondolni, csupán egy kis fantázia, alkalmanként némi kézügyesség és jó adag humor szükségeltetik hozzá. A többi hozzávalót lásd a videóban!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...