2015.05.08. 12:07:29 5032 173

Nevess a közönséggel - vicces videó egy "szteppelő" kislányról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most azonnal nézd meg ezt a videót, ha egy jót akarsz kacagni, én könnyesre nevettem magam! Egyszerűen fenomenális, ahogy ez a kiscsaj beleéli magát a produkcióba, mit sem törődve a közönséggel, a társaival, a tanárral és a feszes tánclépésekkel, amiket követnie kellene. Pedig ő próbálkozik (itt-ott), de valahogy elragadja a hév. :)

Szteppelő kislány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szteppelő kislány

Valószínűleg amikor nagyobb lesz, ő maga is hangosan fog kacagni ezen a videón! :) Nem csodálkoznánk, ha felnőttként híres táncosként hallanánk róla újra, aki már gyerek korában is felhívta magára a figyelmet, de az biztos, hogy nagyon vidám élete lesz ilyen bohókás temperamentummal. :) Legalábbis reméljük, hogy ezt nem növi ki.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...