2018.03.21. 15:15:53 10417 357

Nemzetközi hastáncfesztivál a vizek és a tánc városában, Győrben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár 5. alkalommal rendezik meg Győrben március 23. és 25. között a város ókori nevével fémjelzett Arrabona Hastáncfesztivált. Az esemény nemzetközi táncgálaként indult az egyik helyi művelődési házból és fokozatosan egy 3 napos fesztivállá nőtte ki magát, aminek idén a Konferencia Hotel ad otthont.

Arrabona hastánc fesztivál, Győr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arrabona hastánc fesztivál, Győr

A szélső napokon a hastáncosoknak szóló workshopok kapnak helyet, míg 24-én napközben minősítő hastáncversenyt láthatnak az érdeklődők. A zsűri tagjai nemzetközileg elismert magyar és külföldi táncosok, akik a fesztivál csúcspontjának számító esti gála sztárvendégeiként is fellépnek majd - további színvonalas produkciók társaságában. A közönséget a Csehországból, Spanyolországból, Szlovákiából és Lengyelországból érkező táncművészek mellett a szervező, Selena és hírneves magyar hastáncosok kápráztatják el.

S hogy laikusként miért lenne érdemes ellátogatni a szombaton megrendezésre kerülő nemzetközi hastáncgálára? Soroljuk az okokat!

  1. A gyönyörű belvárosi helyszín előre vetít egy csodás tavaszi kirándulást a magyar kultúra egyik nyugati fellegvárában.

  2. A városnézés után jól esik majd megpihenni és lélekben elutazni egy egészen más, misztikus világba, ahol a különböző nemzetiségű táncművészek a tánc egyetemes nyelvén tolmácsolják a nézőknek, hogy mit jelképez számukra Győr, és mit jelent nekik a változatos és varázslatos keleti tánckultúra.

  3. Ez az est rávilágíthat arra, hogy a profi hastáncosok ugyanúgy az életüket áldozzák arra, hogy hiteles és képzett előadóművészek lehessenek, mint ahogy azt bármely más elismert táncművészeti ág képviselői is teszik.

  4. Ezen az estén egy új szerelemre, új hobbira is találhatsz az orientális táncok képében:

Nőies, az érzelmek széles skáláját ábrázolni tudó kifejezésmód, amihez ráadásul még férfipartner sem kell!

Forrás: arrabona.selenahastanc.com/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...