2023.05.31. 09:45:00 6328 230

Nemdohányzók világnapja: Csatlakozz te is a körhöz, és ints nemet a füstölésnek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Helló, kedves füstmentesen élők! Gratulálok tüdőtök ilyesfajta védelméhez! Sziasztok, dohányosok! Titeket hogyan lehetne rávenni a leszokásra? Ha válasz határozott “Sehogy’”, akkor csak arra kérlek, tiszteld ma meg nemdohányzó embertársaidat, és saját egészségedet azzal, hogy ma a szokott mennyiség felét szívod csak el!

Dohányzást ellenző illusztráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dohányzást ellenző illusztráció

A WHO a dohányzásmentes világnappal azt az üzenetet szeretnék a dohányosokhoz eljuttatni, hogy - önmaguk egészségének tudatos károsítás közben - nincs joguk nemdohányzó embertársaiknak ártani. Éppen ezért azt kérik, hogy a cigarettázók, a szivarozók és a pipázók legyenek tekintettel a környezetükben tartózkodók, főként a kisgyermekek, a légúti betegségben szenvedők és az idősek egészségére, azaz dohányfüstmentes levegőhöz való jogára.

Próbáljuk meg tájékoztatni a tinédzsereket is a korosztályukban menőnek számító dohányzás veszélyeiről, valamint a családalapítást tervező párokban tudatosítsuk azt, hogy nemcsak a nikotinfüggő anya, de a dohányzó apa megromlott egészségügyi állapota is negatív hatással lehet a jövendőbeli utódokra.

A passzív dohányzás ártalmairól és a leszokást elősegítő technikákról széles körben születtek már tájékoztató anyagok, amelyeket nem árt újból tanulmányozni, hátha most fogékonyabbak leszünk azok elrettentő tartalmára. A dohányzásról történő leszokáshoz sokszor elegendő a puszta elhatározás is, de más esetekben külső segítségre is szükségük lehet.

Forrás: www.vilagnap.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...