2019.01.10. 18:03:50 12843 333

Nem megy a koránkelés? – Ez a 3+1 tipp majd segít!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem elég kevesen vannak, akik önszántukból szeretnek korán kelni. Mert a koránkelők többségétől sem azt halljuk, hogy azért ébrednek korán, mert az annyira jó számukra. Általában a munka, család, egyéb teendők miatt erre állt be a biológiai órájuk.

Korán kelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Korán kelés

Persze, a korán ébredésnek is megvannak az előnyei, hiszen ilyenkor hosszabbnak tűnik egy nap, és a reggeli készülődést sem kell rohamtempóban véghezvinni. Ám ha ez még mindig kevés motiváció lenne, adunk néhány tippet, aminek segítségével könnyebben teljesítheted majd a korai ébredést!

Kapcsold fel!

Habár egy hirtelen villanykapcsolás kora reggel már-már halálos lehet, azért a vekker, vagyis az ébresztőd megszólalása után törekedj arra, hogy minél előbb világosság vegyen körül. Ugyan nem valami jó érzés a vakító fényesség, a gyorsabb ébredés érdekében szükséges!

Ha már a vekker!

Ha lehet, az ébresztőt ne elérhető közelségbe tedd le este! Ha kicsit távolabb helyezed el a telefonod, vagy az órát, kénytelen leszel felkelni, és kinyomni a csipogást, vagy a kellemes dallamot! És ha egyszer felkeltél, már biztos nem fekszel vissza!

A pihentető alvás érdekében!

Legyen egy esti rituáléd, amit minden lefekvés előtt követhetsz. Ha lehet, lefekvés előtt ne dolgozz, ne tévézz, ne telefonozz. Inkább beszélgess a pároddal, olvass, hallgass kellemes zenét!

Tervezz!

Akár fejben, akár tettekkel is előkészítheted, megtervezheted a következő napot, annak feladatait. Készíts elő mindent, amit lehet: a másnapi ruhádat, reggelid, tízóraid, táskádat, munkában használatos holmikat.

Indítsd ezzel a napot!

Egy jó pohár víz helyreállítja a vízháztartásod, felfrissít, felébreszt már kora reggel. Szóval, kávé helyett kortyolj inkább el egy nagy pohár vizet!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.