2019.01.10. 18:03:50 13036 333

Nem megy a koránkelés? – Ez a 3+1 tipp majd segít!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem elég kevesen vannak, akik önszántukból szeretnek korán kelni. Mert a koránkelők többségétől sem azt halljuk, hogy azért ébrednek korán, mert az annyira jó számukra. Általában a munka, család, egyéb teendők miatt erre állt be a biológiai órájuk.

Korán kelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Korán kelés

Persze, a korán ébredésnek is megvannak az előnyei, hiszen ilyenkor hosszabbnak tűnik egy nap, és a reggeli készülődést sem kell rohamtempóban véghezvinni. Ám ha ez még mindig kevés motiváció lenne, adunk néhány tippet, aminek segítségével könnyebben teljesítheted majd a korai ébredést!

Kapcsold fel!

Habár egy hirtelen villanykapcsolás kora reggel már-már halálos lehet, azért a vekker, vagyis az ébresztőd megszólalása után törekedj arra, hogy minél előbb világosság vegyen körül. Ugyan nem valami jó érzés a vakító fényesség, a gyorsabb ébredés érdekében szükséges!

Ha már a vekker!

Ha lehet, az ébresztőt ne elérhető közelségbe tedd le este! Ha kicsit távolabb helyezed el a telefonod, vagy az órát, kénytelen leszel felkelni, és kinyomni a csipogást, vagy a kellemes dallamot! És ha egyszer felkeltél, már biztos nem fekszel vissza!

A pihentető alvás érdekében!

Legyen egy esti rituáléd, amit minden lefekvés előtt követhetsz. Ha lehet, lefekvés előtt ne dolgozz, ne tévézz, ne telefonozz. Inkább beszélgess a pároddal, olvass, hallgass kellemes zenét!

Tervezz!

Akár fejben, akár tettekkel is előkészítheted, megtervezheted a következő napot, annak feladatait. Készíts elő mindent, amit lehet: a másnapi ruhádat, reggelid, tízóraid, táskádat, munkában használatos holmikat.

Indítsd ezzel a napot!

Egy jó pohár víz helyreállítja a vízháztartásod, felfrissít, felébreszt már kora reggel. Szóval, kávé helyett kortyolj inkább el egy nagy pohár vizet!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...