2020.11.03. 18:00:25 9036 248

Nem lehet megunni őket! - Imádnivaló férfi-női duettek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak dalok, amik duettben a legütősebbek. Ha csak az egyik, vagy csak a másik fél adja elő, már nem az igazi. Hálásak lehetünk a dalszerzőknek, szövegíróknak, mert jut bőven ilyen jellegű dalokból. Mi most a férfi-női duettekből szemezgettünk!

Zenehallgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás

Vannak duettet éneklő párok, akik a való életben is egy pár, és akadnak előadók, akik csupán a klip és a dal erejéig „kerültek egymás mellé”. Persze, az összhang mindkét esetben látható.

Tina Turner & Eros Ramazzotti: Cose Della Vita

Lady Gaga & Bradley Cooper: Shallow

Robbie Williams & Nicole Kidman: Somethin' Stupid

Mary J. Blige, U2: One

Freddie Mercury & Montserrat Caballé: Barcelona

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...