2020.11.17. 08:00:26 6120 138

Nem lehet elég korán kezdeni – Hangolódjunk az ünnepekre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár még csak novembert írunk, a karácsonyi készülődést egyáltalán nem korai akár már ma elkezdeni. Így legalább nem csúszunk el a teendőkkel, hiszen a december amúgy is rohanós. Nem utolsó szempont, hogy a ráhangolódás is biztosítva van, ha követjük a lenti néhány pontot.

Karácsonyi hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi hangulat

Néhány apróság, amivel megkímélheted magad a decemberi tébolydától és lelkiekben is kicsit készülhetsz az ünnepi időszakra. Bár ki tudja, hogy mit hoz a holnap, lesznek-e további korlátozások, legalább az A-tervvel készülj el időben, aztán jöhet a B...

-Írd össze! Ha még nincs ajándéklistád, akkor uccu neki, írd össze, kinek kit szánsz, vagy éppen kinek az esetében nincs még csak fogalmad sem, hogy mivel lepnéd meg a közelgő ünnepen. Sokkal könnyebb lesz majd így beszerezned a meglepiket. Nem árt, ha körülbelül azt is összeírod, a kinézett, eltervezett ajándékok milyen árban vannak, lesznek, így Téged sem ér majd meglepetés.

-Maradjunk a tervezésnél! Idén is maradsz az eddig jól bevált karácsonyi dekorációnál, vagy szeretnél beújítani? Ha utóbbi, mindenképpen gondold végig, mire lesz szükséged ehhez, hogy képzeled el. Írd össze a „hozzávalókat”, és persze, egy költségkalkulációt is készíts!

-Mi lesz a menü? Ezt sem lehet elég korán megtervezni, illetve a tartós hozzávalók beszerzését megkezdeni.

-Hogy lesz a program? Térképezd fel, a család idén hogy tervezi a karácsonyi jövés-menést. Kapacitástól függően idén akár Te is bevállalhatod a karácsonyi vendéglátó szerepét.

-Készíts listát! Méghozzá karácsonyi dalokból! Csak hogy a lelki ráhangolódás is meglegyen!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...