2016.11.19. 16:37:18 11134 309

Nem lehet elég korán kezdeni – Hangolódj az ünnepekre már most!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt nyár élményei olyan élénken élnek még emlékezetünkben, szinte hihetetlen, hogy néhány hét és újra fát díszítünk, bejglit sütünk (vagy csak eszünk:-)), szaloncukrot kötözünk (vagy csak eszünk:-)), ajándékot csomagolunk. Bizony, közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony.

Karácsony előtti pihenés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsony előtti pihenés

Az ügyesebbje már ősszel, vagy már nyáron beszerezte a karácsonyi ajándékokat, így nekik nincs más dolguk, mint teljes áhítattal a szép ünnepre készülni. Aki szereti az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, ő még gondolkodni sem kezdett el azon, kinek mit szán a fa alá. De lehet, az igazi ráhangolódáshoz mindenkinek szüksége van egy kis segítségre.

Válassz egy napot…

..vagy legalább egy nap pár órát, amikor az ünnepre készülsz. Ha csak gondolatban is, tehát nem az üzleteket járod végig, vagy nem otthon bíbelődsz egy-egy dísszel, vagy az adventi koszorúval. Kuckózz be a szobába egy bögre kakaóval, ülj le a kedvenc foteledbe egy finom teával, tedd fel a lábad és ábrándozz a hóesésről, az előtted álló ünnepről.

Olvass!

Akár egy hosszabb, karácsonyi hangulatú regényt, akár apróbb történetekből összeállított könyvecskét választasz hangolódásként, garantáltan közelebb kerülsz majd az ünnephez. Ha nincs ötleted, itt találsz.

Hallgass!

Karácsonyi dalokból aztán nincs hiány, az biztos! Választhatsz a klasszikusok közül is, vagy a kicsit viccesebb dallamokból is. Mondjuk hallgasd meg ezeket vagy ezeket.

Nézz!

Ha nincs időd olvasni, vagy még nem találtad meg az igazit könyv formájában, nézz meg egy valódi karácsonyi hangulatú filmet. Akár a daloknál, itt is akad választék bőven. Ugye, nem kell mondanunk, hogy a „Reszkessetek betörők!” mindkét része, vagy az „Igazából szerelem” kihagyhatatlan ilyenkor (is).

Sétálj!

Ha az otthoni dekorációval el vagy maradva, a közeli városban már biztos hozzákezdtek a kirakatok, parkok, terek feldíszítésével. Sétálj egy nagyot és szívd magadba a körülötted tündöklő ünnepi hangulatot!

Kísérletezz!

Ha úgy gondolod, az idei karácsonyt saját készítésű szaloncukorral dobnád fel, már most nekiállhatsz recepteket keresni, és egy-két próba darab sem árt. A család biztos díjazni fogva, Nálad pedig biztos lesz a ráhangolódás.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...