2023.02.11. 08:26:19 6492 232

Nem csak foltot hagy, de el is távolítja azt! – Avagy mire jó a ketchup?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sült krumpli, virsli, sült kolbász, pizza elengedhetetlen kísérője, de valljuk be, ha véletlenül a ruhánkon landol akár csak egy kis csepp is, akkor jajj nekünk! Ha nem vagyunk elég gyorsak, suvickolhatjuk, dörgölhetjük, a folt már soha többé nem tűnik el a „sebesült” ruhaneműből!

Ketchup - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ketchup

Ám vannak olyan anyagok, ahova a ketchup egyenesen kívánatos! És nem hogy foltot nem hagy, még „ő” lesz az, aki segít eltávolítani a makacsabb szennyeződéseket is!

Fém csecsebecsék, foltos lábasok, ide veletek!

A trükk végtelenül egyszerű: kend át ketchuppal az fém felületet, majd töröld át egy nedves, majd egy száraz ronggyal. Ha makacsabb szennyeződést szeretnél eltávolítani például egy sokat megélt lábasról, akkor nyomj a piros „löttyből” egy nagyobb adagot az adott felületre, kend szét és hagyd állni egy éjszakát. Másnap alaposan mosogasd el, és láss csodát, az edényed újra ragyog!

Ha pedig még táncra is perdülnél örömödben:

Forrás: brigitte.de; youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...