2022.01.29. 17:41:01 8253 226

Nem bírod a telet? – Irány melegebb éghajlat (legalábbis filmeken)!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még csak január van, de Neked sem akaródzik elfogadni a tényt, hogy bizony igencsak messze van még a tavasz, és igencsak sokáig ébredhetünk még hóra, fagyra. Persze, a télnek is megvannak a maga szépségei, csodái, a karácsonyon kívül is. De azért jó lenne néha elhúzni melegebb éghajlatra… legalábbis egy-egy film erejéig.

Lány a tengerparton - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lány a tengerparton

Íme, néhány igencsak különböző műfajú filmalkotás, melyben egy közös azért mégis van: gyönyörű, egzotikus környezetben játszódnak, ahol mindig süt a Nap, kék az ég, öröm van és boldogság. Utóbbi inkább csak majdnem mindig.

Part

Gyönyörű környezet, Leonardo DiCaprio, érdekes sztori. Kell ennél több?

Páros mellékhatás

Érdekes, hogy néha akkor is probléma lehet egy párkapcsolattal, amikor a külvilág és a benne lévő felek is azt gondolják, minden rendben vele. De legalább egy gyönyörű szigeten sikerül minderre gyógyírt találni!

Mamma Mia!

Ha a napsütés mellé szuper dalokat is szeretnél, akkor ez a Te filmed lesz, mert tele van jobbnál jobb ABBA-slágerekkel!

Hat nap, hét éjszaka

Ilyen az, amikor Harrison Ford megmutatja vicces és kellemesen romantikus oldalát.

Kék lagúna

Szerintem senkinek nem kell részleteznem, ez a film miért került fel erre a listára!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...