2023.06.15. 10:05:00 5773 224

Ne várj őszig az őszüléssel! - Fehér tincsek a fodrászatból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elfedni vagy nem elfedni? Ez itt a kérdés! Az erős nyári napsütésben sokkal zavaróbb lehetnek az ősz hajszálak és az ősz lenövés, ha már elkezdtél őszülni. A lenövés amúgy is sokunkat zavar, így itt az ideje meggondolni, tudnánk-e a természetes mákos, szürke, ezüst vagy fehér hajszínünkkel élni.

Őszre festett haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszre festett haj

Az öregedés, bármilyen “csúnya” szó egy természetes folyamat, ami ellen lehet harcolni, de nem érdemes: Törekvésünk, hogy minél fiatalabbnak nézzünk ki, éppen a visszájára sülhet el. Nézzük csak meg intő példaként azokat a hírességeket, akik a korukhoz képest túl fiatalos ruhákban járnak, erősen sminkkelnek, vagy éppenséggel a plasztikai beavatkozásokat viszik túlzásba.
Állítsuk szembe ezeket a hölgyeket azokkal, akik elegánsan tudják viselni a korukat, esetleg még természetes hajszínüket is felvállalják.

Milyen lehetőségeink vannak arra, hogy ne kelljen éveket várni, míg lenő a hajunk?

A lehető legpénztárcabarátabb lehetőség kétség kívül a haj lenövesztése, de ez elég sok időt igénybe tud venni. Ráadásul még nagyon kellemetlen is lehet, hogy gondozatlannak tűnik miatta a frizuránk.

Amennyiben elég hosszú hajunk van ahhoz, hogy egy rövidebb, de divatos új frizurát vágassunk belőle, ez a folyamat felgyorsítható. Egy másik, egyre trendibb megoldás, hogy a korábbi eredeti vagy a festett hajunkba az ősz hajszálainkkal megegyező színű melírokat rakatunk. Ekkor nem annyira zavaró a kétféle hajszín, és lehetőséget teremt arra, hogy a frizuránk stílusát változatlanul hagyva le tudjuk növeszteni a korábbi hajszínünket őszre.

A végére a legköltségesebb, de leggyorsabb megoldás maradt: A festett rész leszívása és átfestése ősz színűre jópár órás elfoglaltságot jelent, de a többféle technika szükségessége miatt elég borsos árú szolgáltatás lehet.

Kicsit egyszerűbb a helyzet akkor, ha saját eredeti hajszínünk mellett jelentek meg nagy számban az ősz tincsek. Ilyenkor egy-egy folyamattal rövidebb lehet az eljárás, mialatt igény szerinti új hajszínünk elkészül. Az ősz tincsekért csak akkor adjunk ki, ha biztosak vagyunk abban, hogy nem érezzük magunkat tőlük idősebbnek és nagymamásnak. Ehhez minden bizonnyal megfelelő fazonú frizura, és üde arcbőr is kelleni fog.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...