2022.11.07. 15:38:39 5701 241

Ne várj karácsonyig, ajándékozz élményt, amikor csak teheted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt még szó sincs a karácsonyról. Nem szükséges senkinek azonnal a szívéhez kapnia, hogy alig léptünk ki az októberből, máris az ajándékozáson jár az eszünk. Azt gondoljuk, a karácsony még bőven várhat. Miért is ne lephetnénk meg a szerelmünket ünnepen kívül is? Senki nem kötelezhet bennünket arra, hogy csak az ünnepekre szerezzünk örömet a szeretteinknek. Adunk is néhány jó ötletet, mivel dobhatjuk fel közös hétköznapjainkat.

Őszi kikapcsolódás párban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi kikapcsolódás párban

Kellemes őszi séta. Ha szeretünk sétálni, akkor a Balaton partját mi az őszi évszakban is ajánljuk. Csodás látvány mellett a balatoni borvidék ilyenkor is gazdag kínálattal várja a vendégeket. Lehet szőlőt csipegetni, finom nedűket kóstolgatni és jókat beszélgetni akár a teraszon kellemes meleg takarókba burkolózva. Itt-ott azért még az éttermek is nyitva vannak, a nagyobb városokban biztosan. Meg tudjuk lepni magunkat egy finom vacsorával.

Ha nincs kedvünk messzire kiruccanni, akkor Szentendre ősszel is csábító tud lenni. Itt is lehet még kellemes meleg napsütésbenl andalogni a Duna partján. Kedves kis kávézókban ücsörögni kávékülönlegességeket szürcsölgetve. A kézműves boltokba betérve meg ki tudja, lehet, hogy váratlanul bukkanunk valami olyan termékre, ami megfelelő ajándékként jól fog mutatni a karácsonyfa alatt. Az ilyen spontán vásárlások szoktak a legtutibbi találatok lenni.

Emelkedjünk a fellegek közé Budapest szívében. Ehhez nem szükséges méregdrága repülőjegyet vennünk és külföldre utaznunk. Elég egy hőlégballonra szállni a Városligetben. Biztos, hogy maradandó élményben lesz részünk egy ilyen alkalommal. Érdemes kipróbálni.

A masszázs és a wellness a késő őszi és kora téli időszak elmaradhatatlan programja. Nem szabad kihagyni. Ilyenkor keveset vagyunk levegőn, sokkal gyorsabban sötétedik, hajlamosabbak vagyunk keveset mozogni. Egy ilyen alkalommal a testünk és a lelkünk is megfelelően fel tud töltődni. Különösen fogjuk élvezni ezt élményt édes kettesben a szerelmünkkel.

Fessünk együtt. Ha nincs kedvünk a szabadban lenni, de valami különleges közös élményre vágyunk, akkor menjünk el egy élményfestésre. Sok helyen lehet ennek a kedvtelésnek hódolni, csak a megfelelő helyszínt és programot kell kiválasztani. Egymásnak is festhetünk képet, akár karácsonyra. Ebben az esetben arra figyeljünk, hogy ne lessük meg egymás művét, mert akkor már nem lesz meglepetés az ajándék a karácsonyfa alatt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...