2018.09.19. 17:54:30 8786 322

Ne vágyakozz a nyár után, van, amit az ősz jobban tud!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Koktélpartik, napozás, sűrű társadalmi élet kontra pihenés, rendszerezés… Unalmasnak hangzik a második lehetőség? Csak elsőre, és igenis, szükségünk van erre az időszakra is. Valljuk be, hogy a tél és a nyár közötti kontrasztot csodálatosan mossa össze a tavasz és az éppen zajló ősz! Koncentrálj rá a csodáira, és élvezd ki minden különlegességét!

Boldogság, ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, ősz

Kirándulás a csodás őszi tájon, az avart rugdosva? Miért ne? Klisé? Igen, de tökéletesen kikapcsol egy stresszes nap után. A séták során gyűjthetünk terményeket, hogy elkészítsük a színes őszi dekorációnkat. A színpompás háttér előtt pedig elkészíthetitek a legújabb fotósorozatot, akár a házi kedvencekkel is.

S ha már a jól megszokott bakancslistás dolgoknál tartunk: „Bekuckózás”! Gyakoroljunk a télre…

Borongósabb napokon egy izgalmas könyv, némi forró itallal teljesen jó társaság a jó meleg pléd alatt. De nemcsak egyedül lehet ám bekuckózni! Barátokkal és családdal még remekebb szórakozás: közös sütés, filmezés vagy társasjáték. Jól hangzik, ugye?

Ezt az időszakot sokan fordítják a nagytakarítás elvégzésére. Ilyenkor ne csak a bútorok alatt takarítsunk ki, hanem szelektáljuk meg a ruhatárunkat is. A már nem hordott, jó állapotban lévő ruhákat adományozd el! S hogy ez miért jó neked? Jó sok helyett készíthetsz elő a legújabb divat szerinti óriási pulcsiknak, színes sálaknak. Ha esősnek ígérkezik a hónap, velem együtt végre rábeszélheted magadat egy pofás gumicsizmára.

Sokan csak sajnálkoznak, amikor ráeszmélnek, milyen közel van az év vége, és eszükbe jut, hogy az idénre tervezett dolgokból alig valósult meg valami. Ez azonban nagy hiba! Most sokkal több időnk lesz magunk képzésére, amikor is az időjárás bekényszerít minket a négy fal közé. Vegyél új lendületet és használd ki a lehetőségeket.

Még nagyon hasznos tud lenni, ha elővesszük a jegyzetfüzetünket, és elkezdjük rá levésni a karácsonyi ajándéklistát. Ezt nem lehet túl korán elkezdeni, hiszen a gömbök a boltokban kínálják már magukat… Az őszies hangulat megőrzésére jöhet minden más, ami az évszakhoz tartozik: halloween buli, tökfaragás, sütőtök- és gesztenyesütés, és ugye milyen izgalmas ismét begyújtani a kandallóba?

Ajjaj, a legfontosabbat majdnem kifelejtettem: Párom nagy örömére ismét lehet amerikai focimeccset nézni a sportcsatornán

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...