2021.09.18. 14:21:12 7219 252

Ne tedd tönkre a hajad! – Kerüld ezt a 3 hajbakit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha végre sikerült elérnünk (vagy inkább elfogadnunk) az áhított hajkoronát, elégettek vagyunk a színével, hosszával, sűrűségével, göndörségével/egyenességével, akkor azt szeretnénk sokáig megtartani. Nem is hinnénk, milyen apróságokon csúszhatunk el, miközben minden erőnkkel erre törekszünk.

Tippek a szép hajért - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tippek a szép hajért

Apróságok, ám annál nagyobb bajt tudunk okozni sörényünknek, ha rendszeresen gyakoroljuk a következő „tevékenységeket”.

Lehet, hogy gyors és kényelmes, de…

A legegyszerűbb, és még akár elegánsan is elkészíthető copf nagy valószínűséggel a leggyorsabban összedobható frizura. Ennél már csak az kevésbé bonyolult, ha egy hajcsattal rögzítjük a fejünkön a tincsinket. Ám túl gyakran választod ezt a frizurát, az sokat árthat a hajszálaidnak! Megtörhetnek, károsodhatnak. Úgyhogy viseld kiengedve is a tincseid!

Ne tépkedd!

Ha még csak néhány kósza ősz hajszállal rendelkezel, a legegyszerűbb, ha kitéped, ugye? Hát, nem egészen! Ha nem is nő helyette 10 másik, azért jobb, ha inkább olyan frizurát választasz, ami nem engedi, hogy látszanak a huncut szálak. Vagy éppen hajszínt váltasz.

Ne csavarodj (be)!

Unalmadban, vagy amikor éppen azt várod, hogy homlokon csókoljon a múzsa, esetleg épp nagy gondolkodásban vagy, Te is sokszor a hajadat csavargatod? Ne tedd! A hajad így könnyebben törik, és az állandó „tapitól” akár gyorsabban is zsírosodhat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...