2021.09.18. 14:21:12 7224 252

Ne tedd tönkre a hajad! – Kerüld ezt a 3 hajbakit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha végre sikerült elérnünk (vagy inkább elfogadnunk) az áhított hajkoronát, elégettek vagyunk a színével, hosszával, sűrűségével, göndörségével/egyenességével, akkor azt szeretnénk sokáig megtartani. Nem is hinnénk, milyen apróságokon csúszhatunk el, miközben minden erőnkkel erre törekszünk.

Tippek a szép hajért - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tippek a szép hajért

Apróságok, ám annál nagyobb bajt tudunk okozni sörényünknek, ha rendszeresen gyakoroljuk a következő „tevékenységeket”.

Lehet, hogy gyors és kényelmes, de…

A legegyszerűbb, és még akár elegánsan is elkészíthető copf nagy valószínűséggel a leggyorsabban összedobható frizura. Ennél már csak az kevésbé bonyolult, ha egy hajcsattal rögzítjük a fejünkön a tincsinket. Ám túl gyakran választod ezt a frizurát, az sokat árthat a hajszálaidnak! Megtörhetnek, károsodhatnak. Úgyhogy viseld kiengedve is a tincseid!

Ne tépkedd!

Ha még csak néhány kósza ősz hajszállal rendelkezel, a legegyszerűbb, ha kitéped, ugye? Hát, nem egészen! Ha nem is nő helyette 10 másik, azért jobb, ha inkább olyan frizurát választasz, ami nem engedi, hogy látszanak a huncut szálak. Vagy éppen hajszínt váltasz.

Ne csavarodj (be)!

Unalmadban, vagy amikor éppen azt várod, hogy homlokon csókoljon a múzsa, esetleg épp nagy gondolkodásban vagy, Te is sokszor a hajadat csavargatod? Ne tedd! A hajad így könnyebben törik, és az állandó „tapitól” akár gyorsabban is zsírosodhat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.