2022.08.29. 10:59:33 6776 284

Ne sajnáld! – Így fűszerezz, hogy minél ízesebb legyen az életed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kicsit irigylem azt, aki nem fukarkodik a különböző fűszerekkel, és előszeretettel, és ami még fontosabb, bátran használja ezeket a színes-szagos ízesítőket. Igaz, itt is túlzásba lehet esni, úgyhogy legyünk őszinték, a legjobb megoldás itt is az arany középút!

Szárított fűszerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szárított fűszerek

Nézzük, mi az, amit érdemes figyelembe vennünk, ha változtatnánk fűszerezési szokásainkon!

Most aztán kombinálhatsz!

Azt mondják, mi nők szeretünk kombinálni, már ami a különböző élethelyzetek illeti. Nos, ezt a kombinációs tehetségünket nyugodtan kamatoztathatjuk a konyhában is: párosíthatunk egymással olyan fűszereket is, amelyek első „szaglásra” nem is passzolnának össze. Érdekes, és nagyon is kellemes kombinációk születhetnek így.

Csak semmi pánik!

Ne félj új ízeket, netán színeket kipróbálni, ha fűszerekről van szó! Próbálj meg elszakadni a jól bevált ízektől, próbálj ki új fűszereket! Én például így fedeztem fel magamnak a római köményt és a kurkumát! Azóta is előszeretettel használom!

Mit mivel – jó tudni!

Habár a fűszerek tetszés szerint kombinálhatók, azért arra érdemes ügyelni, milyen húst mivel szórunk meg! A halak például sokkal jobban szeretik a könnyed, citrusos ízvilágot, míg mondjuk, a marhahús elbírja a testesebb fűszereket is.

Amikor jobb velük csínján bánni…

A zöldségek már önmagukban is finomak, zamatosak, így egy finom zöldségköretnél érdemes csínján bánni a fűszerekkel!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...