2022.05.12. 12:10:00 7812 262

Ne maradj le az idei Nap- és Holdfogyatkozásokról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nappalok és az éjszakák, valamint a Hold ciklusai rendkívüli befolyásoló erővel hatnak az életünkre a maguk kiszámíthatónak tűnő jelenlétükkel. Azonban hatalmas változásokat is hozhatnak életünkbe a Hold- és a Napfogyatkozások “közbeavatkozása”.

Holdfogyatkozás (illusztráció) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Holdfogyatkozás (illusztráció)

A Napfogyatkozás

A teljes Napfogyatkozások az újhold fázisában következnek be, amikor a Hold sziluettje néhány pillanatra eltakarja a napot. A teljes és részleges napfogyatkozáson kívül létezik még gyűrűs, illetve hibrid napfogyatkozás is.

Az egyik ilyen eseményről nem hiába késtünk le, ugyanis Magyarországról nem lehetett látni az április 30-i részleges napfogyatkozást. A következő ilyen eseményre október 25-én kerül majd sor. Ennek ellenére, ha élőben nem is, de közvetítéseken keresztül mi is láthatjuk a csodás természeti eseményeket.

Az olyan dinamikus kozmikus események, mint a Napfogyatkozás aktiválják a születési diagramunkban szereplő holdcsomópontokat. Ezek befolyással lehetnek energiaszintünkre, emiatt nem árt felkészülni rájuk. Ilyenkor pihenjünk többet, hogy a fizikai, az érzelmi és a mentális hatásokat ellensúlyozni tudjuk.

A Holdfogyatkozás

A Holdfogyatkozás során a Föld beékelődik a Nap és a Föld közé, melynek során árnyékot vet a Holdra. Ezek az alkalmak arra figyelmeztetnek bennünket, hogy vegyük észre mindazt, ami már nem szolgál bennünket és engedjünk is el minden ilyet. De arra figyeljünk oda a belső érzéseink intenzív megélése mellett, hogy nagy horderejű döntéseket ne hozzunk ilyen időszakokban.

Teljes holdfogyatkozásban - azaz Vérhold látványában - május 15-16-án és november 8-án lehet részünk, azonban sajnos csupán egy-egy elcsípett élő közvetítés keretén belül.

Forrás: www.allure.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...