2022.08.27. 17:39:00 7641 283

Ne légy szemérmes! – Elmés trükkök a fürdőszoba- és a toalett-használat megkönnyítésére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak dolgok, amelyek bármennyire is természetesek, mégis kényelmetlen róluk beszélni. Ilyen például a WC-használat, illetve az azzal járó kellemetlenségek. Valószínűleg ez valamilyen fajta generációs szemérmesség lehet, hiszen már gyerekeinket is úgy neveljük, hogy bizony van, amiről nem illik beszélni.

Toalett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Toalett

Természetesen nem mindegy, hol és mikor hozzuk szóba a fentebb nevezett témát (na, tessék, már én sem írom le… persze, csak a szóismétlés miatt:-)), de azért tabuként nem érdemes kezelni a WC-használatot és a hozzájuk tartozó témákat. Nos, a lenti videó egyáltalán nem szemérmeskedik ezzel kapcsolatban, és nagyon is praktikus tanácsokat ad sürgős helyzetekben. Emellett fürdőszobában alkalmazható, szuper ötletekkel is bőven ellát minket, úgyhogy ne hezitálj, nézd meg a következő képkockákat.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...