2023.08.14. 13:59:31 7717 282

Ne légy hangyás! – Tuti tippek a morzsavadász betolakodók ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden igyekezetünk ellenére, és bármennyire is igyekszünk javítani a részidőt, sajnos még most sem sikerül gyorsabbnak lennünk a velünk már-már szimbiózisban élő „házi” hangyáinkkal, akik valószínűleg lesben állnak, amikor meghallják valamelyikünktől a „Vacsora” „csatakiáltást”.

Hangya kockacukorral - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hangya kockacukorral

Valószínűleg tisztában vannak vele, hogy a két 2,5 éves gyerkőc bőven ellátja őket elemózsiával, mivel az asztalon alig, viszont a földön annál több morzsa hever egy-egy étkezés után. Ugyan jó vendéglátó hírében állunk, a hangyákat jobban szeretnénk a házon kívül tudni. Hogy ezt hogyan érhetjük el? Íme, a tuti tipp:

  • Ellenőrizd! Hogy folyamatosan kívül tudjátok tartani az ízeltlábú betolakodókat, mindig ellenőrizd az ablakok tömítését!

  • Legyen zárva! Nincs jobb megoldás a hangyák ellen, minthogy a szárazárut, liszteket jól záródó edényekben tárold.

  • Illatoznál? Ha kellemes illatot szeretnél, de mellette a hangyákat is száműznéd, akkor a levendula- vagy kakukkfűolaj a barátod lesz. Ha a fűszerek közül válogatnál, akkor a fahéj, chilli, vagy éppen a citromhéj, folyadékok közül pedig az ecet lesz majd a segítségedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...