2021.01.29. 12:32:56 9963 255

(Ne) hagyd ki! – Reggeli rutin, hogy könnyebben induljon a reggel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még éppen csak kipihentük a szilveszteri bulit, felocsúdtunk a karácsonyi lustálkodásból, máris itt vannak a dolgos, hajtós, rohanós hétköznapok, vele a szintén rohanós, kapkodós reggelekkel. Hogy idén másként legyen és egy kicsit könnyebben induljanak a reggelek, a következőkre figyelj!

Boldog reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog reggel
  • Tervezz! Érdemes már előző este megtervezni a másnap reggeli teendőket, így nyugodtabban tudsz összekészülni.

  • Szusszanj! Hagyj egy kis énidőt már reggel! Szusszanj egyet az erkélyen, teraszon, kortyold el nyugodtan a kávét. A lényeg, hogy szánj néhány percet magadra!

  • Ne nyomd ki! Te is úgy ébredsz minden reggel, hogy egyszer, kétszer, sokszor kinyomod az ébresztőt, aztán félálomban kikászálódsz az ágyból? Aztán persze győzöl magadhoz térni… Mi lenne, ha már az első, legkésőbb a második ébresztőre kinyitnád a szemed, ám nem kelnél fel, hanem mondjuk összeszednéd a gondolataid? Hidd el, sokkal kipihentebben kelnél fel az ágyból, mintha 5 percenként az ébresztőd nyomkodnád ki.

  • El a kezekkel a telefontól! Ahogy lefekvés előtt, úgy a reggeli ébredés után közvetlenül sem kellene a telefonunkat nyomkodni, ránézni az e-mailekre, végigfutni a hírfolyamunkat. Először inkább érkezzünk meg a reggelbe!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.