2022.10.22. 14:29:33 6354 238

Ne feszengj! – Csinosan, de lazán az irodában is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ősz általában feladja a leckét, ha az öltözködésről van szó. Mert nagyon is figyelni kell a praktikumra, a kényelemre, a rétegekre, és azért az sem baj, ha a szett, ami rajtunk van, csinos, meg még jól is érezzük magunkat benne. Néhány jó tanács ezzel kapcsolatban mindig jól jön!

Kötött mellény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötött mellény

A lezserség egyáltalán nem tilos az irodában sem, úgyhogy bátran tedd magadévá a következő tippek valamelyikét.

  • Na mi lapul a szekrény mélyén? Ha egy szuper kötött mellény, akkor idén ősszel ne hagyd, hogy ott pihenjen! Akár egy hosszú- vagy rövidujjú toppal, vagy inggel is viselheted!

  • Ősszel is jöhetnek a színek! Bizony, méghozzá a harsány színek is! Dobd fel a szürke hétköznapokat valami rikítóval! Arra ügyelj, hogy 2-3 színnél többet ne nagyon kombinálj, de előfordulhat, hogy a sötét+harsány árnyalat egymáshoz passzintása is bőven elegendő.

  • Praktikus és öltöztet! Főleg a hűvösebb napokon tehet jó szolgálatot egy vastag pulcsi, illetve egy jópofa sál. Ha idén igazán trendi akarsz lenni, dobd át a sálat lazán a pulcsin, és viseld így beltéren is.

  • A táska öltöztet! A nagy táska szintén, és még praktikus is. Szerezz be egyet még az idén!

  • Ápol és eltakar. Egy nagyobb méretű blézer melegít, akár vastagabban is alá lehet öltözni, de eltakarja a nyár óta rajtunk pihenő plusz kilókat is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...