2024.06.24. 17:40:53 6592 210

Ne cseréld le! – Inkább változtass!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian tévedhetünk, pláne, amikor a megfelelő kozmetikai termék kiválasztásával és a bőrápolással kísérletezünk. Az idő, amit a különböző termékek és módszerek kipróbálására fordítunk, bizony keserves tapasztalatokkal is tűzdelt, de ezek is hozzátartoznak a tanulási folyamathoz.

Szépségápolás Fotó: 123f.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépségápolás Fotó: 123f.hu

Bizony, a helyes, egyéni igényeknek megfelelő szépségápolási, bőrápolási rutin megtalálása kialakítása időbe telik, de végül elérhetjük a kívánt hatást. Ám előfordulhat, hogy probléma esetén nem egy-egy termék leváltása a megoldás, csupán bizonyos eszközök cseréje, vagy egy kis változtatás a napi rutinban!

Van, aki forrón szereti, de senkinek sem ajánlott!

A forró zuhany, fürdő ugyan adott pillanatban kellemes, de hosszú távon száríthatja a bőrödet, így győzöd majd testápolóval testolajjal kenni. Inkább maradj a langyos, meleg haboknál, és hidd el, bőröd hálás lesz érte.

Annyira egyértelmű, mégis sokszor elfelejtjük!

A rendszeres kézmosásra nem kell felhívnunk a figyelmet, ugye? Vagyis nem kellene, merthogy annyira mindennapi, de közben mégis elfelejtjük. Aztán így nyúlunk az arcunkhoz, szánkhoz és terjesztjük mi is a különböző betegségeket.

Kerüld a közelit!

Ugyan néha jól jöhet a házilag kivitelezett arckezelés, de csak akkor, ha ez gondosan előkészített, gőzölés előzi meg. Ilyenkor milyen jól tud jönni egy nagyítós kozmetikai tükör. Egyéb esetben viszont inkább kerüld, hogy túl gyakran nézz egy ilyen nagyítós kütyübe, mert minél gyakrabban teszed ezt, annál gyakrabban esel majd neki a bőrödnek, mert mindig látsz rajt egy kinyomandó pöttyöt, kaparni, kiszednivalót, és ezt a bőröd nehezen viseli majd.

Védd a környezeted és a pénztárcádat!

Te is naponta több vattapamacsot dobsz a szemétbe, miután lemostad vele az aznap viselt sminkedet? És mintha a sminklemosód is túl gyorsan fogyna. Bizony, a kis pamacsok néha túl sokat szippantanak magukba a lemosódból, micellás vizedből. Válts olajra, és vidd fel kézzel a bőrödre, szemedre az „anyagot”. Így a vattapamacs sem fogy és még a bőröd is jobban jár!

Van kedvenc kispárnád?

A kispárna jó, lehet rajt nagyokat aludni. De érdemes sűrűbben cserélni rajt a huzatot, esetleg a párnát is mosni, mert ezek a kis cukiságok tele vannak bacikkal, porral, a mi elhalt hámsejteinkkel, izzadságunkkal, amibe naponta belefeküdni nem éppen kedvez az arcbőrünknek.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...