2023.09.07. 12:10:00 5556 195

Nagy őszi praktikagyűjtemény: Barkácsolásra fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az otthoni barkácsolás lehetővé teszi, hogy élettereinket saját kézzel alkotott, egyedi és hangulatos dekorációval tegyük még otthonosabbá. Ebben az őszi időszakban ráadásul nem csak a témák, de az alapanyagok is a lábaink előtt hevernek!

Őszi dekoráció dísztökökkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi dekoráció dísztökökkel

Az őszi barkácsolás izgalmas lehetőségeket rejt magában a kreativitásunk kibontakoztatására, ráadásul jó alkalmat teremt ahhoz, hogy családtagjainkkal vagy barátainkkal hangulatos és hasznos időtöltést kerekítsünk. Kattints az eltérő színnel kijelölt szavakra, hogy felidézhesd a legjobb őszi

Már egy mutatós kültéri dekoráció révén megünnepelhetjük az évszak jellegzetes varázsát, az őszi természet szépségét és hangulatát. Amennyiben lakásunkba valamiért nem szeretnénk bevinni az őszt, otthonunk egyszerűen dekorálható kívülről is.

A gyönyörű őszi színek ugyanakkor inspirálhatnak minket arra, hogy a növényzetre jellemző a szezonális megjelenés ne csak a szabadban, de otthonunkban is megjelenjen. Az őszi természetben szívesen tartózkodóknak biztosan kedvünk lesz felöltöztetni belső tereiket ezekkel a jellegzetes árnyalatokkal. Ha nem tudunk erre sok időt szánni, készítsünk el egy egyszerű üvegdekorációt.
Aki a DIY-vonal nagy szerelmese, keressen rá őszi dekorációs témában készült képekre, így hamarabb meglelheti a lehetőségeihez és az otthona hangulatához leginkább illő stílust. Ötletbörzét egyszerűen elkészíthető, mutatós őszi dekoráció témakörben mi is tartottunk már. Ebben a korábbi ajánlónkban ajtódíszek, koszorúk és gyertyák szerepelnek.

Nincs ősz vadgesztenye, makk és színpompás levelek nélkül! Ezek az őszi termések és szárított növényrészek számtalan kreatív módon történő felhasználást tesznek lehetővé. Ezért mindenkit arra biztatunk, hogy egyedi dekorációik álljanak minél nagyobb arányban őszi termésekből készült dekorelemekből, ezáltal idézhetjük meg leginkább a valódi őszi hangulatot.
Ahogy megyünk bele az őszbe, úgy kerülnek egyre inkább előtérbe a dísztökök és a belőlük készülő kreációk. Október végén pedig a töklámpások készítése lesz időszerű, amely bár már hagyományos, mégis vidám módja lehet az otthonunk őszi díszeinek kiegészítésének.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...