2020.08.07. 11:21:49 8510 257

Mozgás a szabadban - Ezeket a kiegészítőket szerezd be hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi kell ahhoz, hogy a benned lévő ragyogást a bőrödön érezhesd? Elhatározás és napfény. Meg még néhány olyan felszerelés, ami komfortosabbá és biztonságossá teszi a szabadtéren történő sportolást. Neked mi hiányzik még a sporttáskádból?

Sporttáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sporttáska

Mit érdemes az edzőtáskában magaddal vinni kültéri edzéshez?

1. Víz, víz, víz!

Nem lehet elégszer elmondani, milyen fontos a hidratáció. Vigyázz, hogy ne legyen jeges, de kissé behűtheted. Természetesen a sportitalok is szóba jöhetnek. Ehhez társítva pedig a rendesen záródó palack is megkeresendő.

2. Fényvédő krém

Ez az, amit sokan elfelejtenek, vagy nem használnak, mert „ragacsos” érzés az izzadt bőrön. Sokkal többet árthatsz magadnak, ha nem használod, mintha el sem indulsz mozogni. Legalább az arcod és a vállad legyen védve! Azonban választhatunk már kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett spray-t is, ami könnyebben eloszlik a bőrön.

3. Hajgumik

Amennyiben hosszabb a hajad, tárazz be belőlük a palackod nyakára, és készíts elő a csuklódon viselve is párat, hogy mindig kéznél legyen. A napfény és a hő miatt igyekezz a fémmentes kivitelt választani.

4. Megfelelő sportcipő

Sportáganként (pl. túra, fitnesz vagy futás) más és más igénybevételnek kell megfelelnie egy-egy cipőnek, ezért és ízületeink védelmében is érdemes kimondottan „beruházni” a sporthoz ajánlottra. Viszlát, hólyagok!

5. Energiaszelet

A hosszabb túrákra és a kifejezetten energikus edzésfajtákhoz ne felejts el harapnivalót vinni, hogy ne merülj le. Részesítsed előnyben a cukormentes, tápanyagokban gazdag szeleteket.

+1. Sportruházat

A megfelelő (nedvszívó) öltözék olyan, amiben jól érzed magad, és ami nem akadályoz a szabad mozgásban. A feketét és az egyéb sötét színeket én most hanyagolom, és tovább motiválom magamat vidám színekkel és mintákkal.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...