2023.11.17. 12:30:20 5915 265

Moss hajat! – De nem mindegy, mikor!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, akinek kellemes időtöltés, míg másnak inkább procedúra. Bárhogy is van, hajat mosni kell, hiszen az öntisztulás folyamatának beindulását nem minden élethelyzetben tudjuk kivárni. Ám nagyon nem mindegy, melyik napszakban tisztítod meg a tincseid. A hajmosás megfelelő időpontja nagyban függ, milyen hajtípussal bírsz!

Vidám hajmosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám hajmosás

Göndör, egyenes, vastag, vagy vékony szálú? Lássuk, melyik típusnak mikor érdemes a zuhany alá állni, ha hajmosásról van szó!

Zsírosodásra hajlamos?

Ebben az esetben a megfelelő időpont számodra a reggeli hajmosás! Fontos, hogy a hajtövektől indulva, a töveknél alaposan masszírozva juss el a hajvégekig. A balzsamot viszont felejtsd el, mert csak zsírosodásra hajlamosítja a hajadat!

Göndör fürtökkel bírsz?

Ebben az esetben nem kell vacilálnod, mikor a legideálisabb a hajadnak a mosás, hiszen bármikor is megejtheted a „ceremóniát”. Mivel a göndör haj viszonylag több ápolást igényel, így lehet, idő szempontjából az este ideálisabb lesz.

A vastag szálú sem kényes

Ha vastag szálú hajszálakkal rendelkezel, szintén mindegy, hogy reggel vagy este mosod meg a hajadat. Ha este mosod, akkor sem kell aggódnod, hogy a hajad elveszti a tartását, mert kitart reggelig, sőt, nagyjából a következő hajmosásig.

Ami a vékony szálú hajnak a legjobb

Ha tartós frizurát szeretnél, a legideálisabb számodra a reggeli hajmosás. Ha este mosod, a haj laza szerkezete és a vékony hajszálak miatt könnyen előfordulhat, hogy a szépen beszárított tincseknek reggelre nyoma sem lesz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.