2023.04.10. 10:59:19 6315 211

Mókás húsvét – Vicces reklámokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg a karácsony inkább meghitt, családi, addig a húsvét az ébredő természettel, a színes tojásokkal, a finomságoktól roskadozó asztallal, a csilingelő gyerekkacajjal együtt inkább a vidám ünnepek közé sorolható. Nyilván rásegít erre a filmeben, mesékben, reklámokban, vagy éppen az udvaron ugráló vidám tapsifüles.

Nyuszik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyuszik

A különböző termékek, főként az édességek értékesítői is szeretik meglovagolni a nyuszis témát, így nem véletlen, hogy rengeteg reklám született a mókás kis szőrgombóccal a főszerepben. Neked melyik a kedvenced?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...