2019.03.14. 18:16:47 12225 382

Mit tehetsz tavaszi fáradtság ellen? – Mondjuk ezeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha itt a várva várt kikelet, vele együtt nem csak a madárcsicsergés, a még erőtlen, ám annál gyönyörűbb napsütés, a színes ruhák, a friss, szinte harapni való levegő időszaka érkezik el, hanem a tavaszi fáradtságé is! Mit tegyünk, hogy ez idén másként legyen?

Tavasz, fáradtság | Forrás: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz, fáradtság | Forrás: 123rf.com

Egyszerű tippek, melynek segítségével könnyebben legyűrheted a tavasz eleji nyűgös, fáradt időszakot!

Iktass be több mozgást!

Ez nem (csak) azt jelenti, hogy iktass be még egy, vagy két edzést a héten. (Bár ha megoldható, miért ne?:-)) Amennyiben van lehetőséged mozogni a kényelmesebb „szállítás” helyett, tedd azt! Ha tömegközlekedsz, szállj le néhány megállóval előbb! Ha szintes házban élsz, és általában a liftet használod, térj át a lépcsőzésre! A gyerkőccel válasszátok a távolabb eső játszóteret, sétáljatok egyet odáig! Eddig autóval indultál el, hogy az ügyes-bajos dolgaidat elintézd? Pattanj kerékpárra, és tekerj egyet!

Iszol Te rendesen?:-)

A fenti mókás kérdés általában nem a napi folyadékbevitelünkre vonatkozik, ám most mi inkább arra gondolunk!:-) Minden évszakban fontos a napi folyadékbevitel, így tavasz elején a fáradtság, kimerültség leküzdésében segíthet, ha a megfelelő mennyiségű „itókát” vesszük magunkhoz. Ez lehet víz, vagy akár tea, esetleg egyéb cukormentes lé is.

Válts!

A téli, nehezebb falatokat váltsd le könnyebb, gyomorkímélőbb menüsorra! Így segítheted az emésztésedet is, és akár egyszerűbben megszabadulhatsz a télen magadra kapott plusz kilócskáktól!

Végre friss levegőt szívhatsz, használd ki!

A téli zord időjárás, nem egyszer szmogos, koszos levegő miatt nem mindig volt alkalmunk igazán friss levegőt szívni. Ennek most vége, az ég tiszta, a levegő minősége is javulást mutat! A kirándulóhelyek is tárt karokkal várnak minket, ne legyünk restek minél több időt tölteni a szabadban!

Itt a családi, baráti, szabadtéri programok időszaka!

Indulnak a fesztiválok, családi, baráti grillpartyk, egyéb szabadtéri programok! Töltsünk minél több időt emberek között, legyünk sokat, családunkkal, barátainkkal! Garantált a feltöltődés!

Elő a színekkel!

Bújj színes ruhákba, ne félj használni az árnyalatokat! A vidám tónusok nem csak a napodat, de a kedvedet is feldobják majd!

Ötlet: zeitblueten.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...