2015.10.08. 11:19:35 14752 262

Miről árulkodhat az arcod másoknak?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az arcunk formája sok minden elárulhat a személyiségünkről, de akár Te is leolvashatod róla másoknak a legjellemzőbb belső tulajdonságait.

Arcformák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcformák

Téglalap arc

Ez a típusú arc a homloknál illetve az állnál szögletes, kissé hosszúkás. Akinek ilyen arca van értékeli a logikát, és valószínűleg jó agya van, de gyakran túlkomplikálja a dolgokat. Valószínűleg gyakran előre eltervezik a dolgokat, és nem beszélnek sokat az érzéseikről. Rendszeresen sportolnak, hogy a belső feszültséget levezessék, ami saját makacsságuknak köszönhetnek.

Kerek arc

Az arccsont alatt is teltebb, kerek arc. Akiknek ilyen arca van, azok általában másokért élnek, szeretnek adni, és mindig az embereket helyezik előre. A hátránya annak, hogy ilyen önfeláldozó az az, hogy hamar elege lesz abból, ha nem viszonozzák a kedvességét, és ha nem kapja meg a kapcsolattól, amire vágyik. Ezzel az adakozó attitűddel csupa önző és kissé nárcisztikus embert vonz magához. Megváltoztatni csak úgy tudja ezt a tendenciát, ha rájön, hogy túlságosan önfeláldozó a viselkedése, és el kezdi önmagát mások elé sorolni.

Rombusz alakú arc

Az arccsontnál, középen szélesebb, a homlok és az áll felé pedig keskeny, majdnem hegyes. Ez az arcforma valószínűleg egy olyan emberhez tartozik, aki szereti magánál tudni az irányítást, és a saját módszere alapján szeretné a dolgokat végrehajtani. Nagyon ügyel a részletekre, ezért minden alkalommal minőségi munkát végez. Jó a kommunikációban, jól fogalmaz. Ugyanakkor, ha felbosszantod, egyenesen, kertelés nélkül megmondja a véleményét.

Ovális arc

Az áll keskenyebb az arccsontnál, és az arc inkább hosszúkás, mint széles. Ez az ember mindig tudja, hogy mikor mit mondjon, ezért nagy hatással vannak másokra. A környezetében kellemesen érzed magad. Ugyanakkor, néha túlzásba viszi ezt, és csak arra koncentrál, hogy a jó dolgokat mondja, nem fogalmaz meg kritikát.

Négyszögletes arc

Szögletes homlok, szögletes áll, az arc nem olyan hosszúkás, mint a téglalap alakú arc esetén. A négyszögletes arc kiváló állóképességről, és nagy kitartásról árulkodik. Ő az az ember, aki bátran bevállalja a legmerészebb projekteket is, mert annyira kitartó. Véghez viszi a dolgokat.

Szív alakú arc

Széles homlok, csúcsos áll. Az ilyen arccal rendelkező személy egy nagyon erős ember, de sokszor makacs a viselkedése. Egy energia bomba, amit a belső erejének köszönhet. Néha követelőző, de ez biztosítja, hogy elérje a célját. Jók a megérzései is, és kreatív.

Háromszög arc

Felül csúcsos, alul, az állnál széles. Szívesen magához ragadja az irányítást, minél keskenyebb és csúcsosabb a homlok, annál jobban szereti kontrollálni az embereket maga körül. Nagyon nagy motivációval rendelkezik, ezért gyakran sikeres.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.