2015.10.08. 11:19:35 14648 262

Miről árulkodhat az arcod másoknak?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az arcunk formája sok minden elárulhat a személyiségünkről, de akár Te is leolvashatod róla másoknak a legjellemzőbb belső tulajdonságait.

Arcformák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcformák

Téglalap arc

Ez a típusú arc a homloknál illetve az állnál szögletes, kissé hosszúkás. Akinek ilyen arca van értékeli a logikát, és valószínűleg jó agya van, de gyakran túlkomplikálja a dolgokat. Valószínűleg gyakran előre eltervezik a dolgokat, és nem beszélnek sokat az érzéseikről. Rendszeresen sportolnak, hogy a belső feszültséget levezessék, ami saját makacsságuknak köszönhetnek.

Kerek arc

Az arccsont alatt is teltebb, kerek arc. Akiknek ilyen arca van, azok általában másokért élnek, szeretnek adni, és mindig az embereket helyezik előre. A hátránya annak, hogy ilyen önfeláldozó az az, hogy hamar elege lesz abból, ha nem viszonozzák a kedvességét, és ha nem kapja meg a kapcsolattól, amire vágyik. Ezzel az adakozó attitűddel csupa önző és kissé nárcisztikus embert vonz magához. Megváltoztatni csak úgy tudja ezt a tendenciát, ha rájön, hogy túlságosan önfeláldozó a viselkedése, és el kezdi önmagát mások elé sorolni.

Rombusz alakú arc

Az arccsontnál, középen szélesebb, a homlok és az áll felé pedig keskeny, majdnem hegyes. Ez az arcforma valószínűleg egy olyan emberhez tartozik, aki szereti magánál tudni az irányítást, és a saját módszere alapján szeretné a dolgokat végrehajtani. Nagyon ügyel a részletekre, ezért minden alkalommal minőségi munkát végez. Jó a kommunikációban, jól fogalmaz. Ugyanakkor, ha felbosszantod, egyenesen, kertelés nélkül megmondja a véleményét.

Ovális arc

Az áll keskenyebb az arccsontnál, és az arc inkább hosszúkás, mint széles. Ez az ember mindig tudja, hogy mikor mit mondjon, ezért nagy hatással vannak másokra. A környezetében kellemesen érzed magad. Ugyanakkor, néha túlzásba viszi ezt, és csak arra koncentrál, hogy a jó dolgokat mondja, nem fogalmaz meg kritikát.

Négyszögletes arc

Szögletes homlok, szögletes áll, az arc nem olyan hosszúkás, mint a téglalap alakú arc esetén. A négyszögletes arc kiváló állóképességről, és nagy kitartásról árulkodik. Ő az az ember, aki bátran bevállalja a legmerészebb projekteket is, mert annyira kitartó. Véghez viszi a dolgokat.

Szív alakú arc

Széles homlok, csúcsos áll. Az ilyen arccal rendelkező személy egy nagyon erős ember, de sokszor makacs a viselkedése. Egy energia bomba, amit a belső erejének köszönhet. Néha követelőző, de ez biztosítja, hogy elérje a célját. Jók a megérzései is, és kreatív.

Háromszög arc

Felül csúcsos, alul, az állnál széles. Szívesen magához ragadja az irányítást, minél keskenyebb és csúcsosabb a homlok, annál jobban szereti kontrollálni az embereket maga körül. Nagyon nagy motivációval rendelkezik, ezért gyakran sikeres.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...