2018.11.12. 11:40:36 13066 343

Mire jó egy nejlon-szatyor? – Hát, elég sok mindenre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Otthon halmokban áll, ám ha éppen kellene, akkor persze egy sincs kéznél, na mi az? Hát, persze, hogy a műanyag bevásárlótáska! Erre a legjobb megoldás, ha néhány mindig lapul a táskádban! És mi legyen a többivel, ami otthon óriási halomként tornyosul? Találtunk néhány ötletet!

Szatyor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szatyor

Ha csak néhány tippet „veszel kölcsön” ebből a videóból, bőven csökken az óriási nejlon-hegy! Sőt, akár a tárolásukra is találsz itt megoldást! És ha ez még nem lenne elég, egyéb praktikát is elleshetsz a lenti képkockákból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...