2019.04.26. 17:49:03 16746 379

Mire jó az ostyasütő? – Nem is hinnéd, milyen sokoldalú!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kacérkodtam már a gondolattal, hogy esetleg bővítem a háztartási gépeim sorát egy ostyasütő géppel. De eddig úgy voltam vele, hogy azért a pár szem sós, vagy éppen édes ropogtatnivalóért kár beruházni egy ilyen gépre. Ám most, hogy tudom, milyen sokoldalú masináról van szó!

Ostyasütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ostyasütő

Bizony, mert azon kívül, hogy szuper ropogós finomságok készülhetnek benne, még akár az ebédet is összedobhatjuk a segítségével! Egyéb isteni desszertekről már ne is beszéljünk!:-)

Pizza az ostyasütőből? Miért ne!

Finom, laktató és gyors ebéd vagy vacsiötlet, egy finom salátával fogyasztva! Ehhez szükséged lesz a következőkre:

  • 10 dkg ruccola

  • 1 csomag mélyhűtött pizzatészta

  • 40 dkg koktélparadicsom

  • 4 evőkanál paradicsomvelő

  • 1 db vöröshagyma

  • 12,5 dkg mozzarella

  • 2 evőkanál zöld pesztó

  • 4 evőkanál fehérborecet

  • só, bors, cukor és egy kis olívaolaj

A pizzához a tésztát csavard ki, kendd meg a paradicsomvelővel. Szórd meg az előzőleg lereszelt sajttal, majd tekerd fel a tésztát, és karikázd fel kis csigákra. A sütőt olajozd ki, majd tedd bele a csigákat. 1 sütőrészre 3 csiga kerüljön. Körülbelül 3 percig süsd, amíg szép aranybarna nem lesz. Közben a zöldségeket mosd, majd pucold meg, szeld fel őket, majd keverd össze az egészet. A pestót az ecettel kavard össze, ízesítsd sóval, borssal, majd mehet a salátára. Fogyaszd a „pizza” mellé! Forrás: lecker.de

Végy egy almát!

Vagy többet, ha nagyobb a társaság! Mosd meg, hámozd meg, karikázd fel, de a magházat minden szeletből távolítsd el. Most tedd a szeleteket a felmelegített, kiolajozott sütőbe körülbelül 3 percre, hogy jól átsüljön! Ha kész, mehet tányérokra! Megszórhatod fahéjas cukorral, vagy eheted Nutellával, esetleg készthetsz hozzá vaníliasodót is!

Forrás: lecker.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...