2023.04.24. 13:59:20 8812 313

Mire jó a szendvicssütő? - 3+1 hasznos ötlet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mégis mire lenne jó a szendvicssütő? Hát melegszendvics készítésére! Talán meglep a dolog, de a guszta szendókon kívül még van néhány étel, amit elkészíthetsz ezzel a kicsi, ám annál praktikusabb készülékkel. Nem kell nagy dolgokra gondolni! Meg fogsz lepődni, milyen sokoldalúan kihasználható ez a kis „kütyü”!

Szendvicssütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szendvicssütő

Mindegy, hogy egy egyszerűbb változattal rendelkezel, vagy éppen egy mindenre is jó, cserélhető betétes „óriás” a társad a most következő „merényletekben”, ezentúl biztosan többször veszed majd elő a szendvicssütődet, mert pofonegyszerűen készíthetsz benne hétköznapi és nem hétköznapi fogásokat egyaránt.

Mi készül a szendvicssütőben?

És lehull a lepel!

Bírjátok a palacsintát?

Akár a hagyományos verziót, akár az 1 tojás+1 kanál liszt+1 banán verziót készíted, a felmelegített, zsiradékkal kikent „szendósütőben” remekül átsülnek majd a palacsinták. Igaz, kinézetre inkább az amerikai verzióhoz hasonlít majd, de a lényeg úgyis az íz!

Vigyázz, kész, mindjárt itt a grillszezon!

Ha annyira bátrak nem is vagyunk, hogy előszedjük a hosszú téli álmát alvó grillsütőt, de a finoman grillezett ízekre már nagyon is vágyunk, a toastsütő a segítségünkre lesz! Ugyanis ebben is tökéletesen elkészíthető a grillsajt! A vékonyra szelt sajtok mehetnek a sütőbe, aminek a tetejét 2 perc erejéig hajtsd le. Csupán ennyit kell várnod, és már fogyasztható is a finom, átsült sajt. Készíts hozzá egy gyors salátát és meg is van a könnyű ebéd vagy vacsora.

Nincs serpenyőd?

Majd’ meghalsz egy tükörtojásért? Esetleg az ebédre készített spenót kívánja? Ha valamilyen furcsa oknál fogva az eddig tojássütésre használt serpenyőd felmondta volna a szolgálatot, esetleg kölcsönadtad valakinek és még nem kaptad vissza;-), semmi nincs veszve, ha a melegszendvicssütőd kéznél van! Csak kend ki zsiradékkal a formákat, melegítsd fel és üsd bele a mélyedésekbe a tojásokat! Várd meg, míg átsül és már fogyaszthatod is!

A tojás mellé bacon is dukál, nem?

Ha a válasz szerinted is egy határozott „Igen”, akkor van egy jó hírünk! A tojás után ugorhatnak is a toastsütőbe a vékonyra szelt baconcsíkok! Hajtsd rá a sütő tetejét, majd nagyjából 60 másodpercig tarts is így. Ha letelt az idő, vedd ki a ropogós szeleteket és már fogyaszthatod is a tojás mellé!

És ha ez még nem lett volna elég!

Íme, egy videó a szendvics- és gofrisütő sokoldalúságáról!

Forrás: foodyny.hu, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.