2019.02.13. 16:47:10 11590 340

Mire jó a rúzs, ha nem az ajkaidra kened? – 3+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem csak időt, energiát, hanem akár némi pénzt is megspórolhatunk, ha olyan pipere, vagy sminktermékeket vásárolunk, amelyeket több funkciót is betölthetnek. Akár még frissen, új korukban, akár újrahasznosítva, túl a fénykorukon.

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

Adtunk már tippeket ahhoz, hogyan is hasznosítható újra egy régi szemhéjfesték, vagy hogy hogyan is növelhető meg egy-egy termék élettartama. Most lássuk, mi mindenre jó még egy rúzs, ha nem az ajkunkra kenjük.

Legyen az ajakápolódból alap!

Méghozzá a szemhéjfestékedhez! Kend a színtelen ajakírt a szemhéjadra, és mehet rá a csillogós szemhéjfesték!

Színezhetsz is vele!

Csak éppen nem az ajkaidat! Ám némi fantáziával remek pirosító lehet a pirosas árnyalatú rúzsodból!

Hasznát veheted kontúrozáskor is!

Manapság egyre többen igyekszünk elsajátítani az árnyékolás technikáját. Egy csillámos, világosabb színű rúzs akár highlighterként, vagyis világos színű alapként is használható, mely kiemeli az arc hangsúlyozni kívánt részeit.

Ha barnás, arany árnyalatú rúzsod is van…

Használd bronzosítóként! Kenj belőle vékonyan az arccsontodra, finoman oszlasd el, és már kész is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...