2017.12.11. 17:48:52 14183 433

Mire jó a narancsháló? – 1+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a hidegebb hónapok gyümölcseiről esik szó, akkor a narancs, mandarin biztos köztük szerepel. De valószínűleg citromból is többet vásárolunk ilyenkor, hiszen a tél egyik kedvenc italának, a teának kedvelt ízesítője. Finom, forró italból pedig ilyenkor aztán sok fogy! Ahogyan a fent említett gyümölcsökből is!

Narancsháló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Narancsháló

Általában ezeket a „gyümiket” piros színű hálóban visszük haza, és ezt a hálót, miután hazaértük és a gyümölcsöket „kihálóztuk”, vagyis kiszedtük ebből a csomagolásból, rendszerint kis is hajítjuk. Gondoltad volna, hogy a szemetesen kívül még máshol is landolhat ez a piros „hacuka”?

Mire jó még a gyümölcsháló?

Egyszerű, de nagyszerű praktikák következnek!

Ha elfogyott a dörzsi szivacs!

Már megint leégett valami, dörzsi szivacsnak meg se híre, se hamva otthon? Még szerencse, hogy a múltkor félreraktad az aktuális „narancsszállítmány” piros hálóját, ugye?:-) Mert akkor gyűrd össze a hálót, és súrold azzal a leégett felületet! Hasonló hatása lesz, mint az eredetileg erre a célra kitalált szivacsnak.

Pakold tele!

Szezonja nem csak a narancsnak, mandarinnak van ilyenkor, hanem diót is szívesebben majszolunk ilyenkor. A kemény kis gömböket jó szellős helyen tartani, erre pedig kiváló lehet egy „kiszuperált” narancsháló! Pakold bele a diókat, és így felakasztva tárold a kamrában, spájzban.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...