2021.11.12. 17:51:00 7585 238

Minő guminő - Magyar dalok, melyeken generációk nevettek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hétvégi lazuláshoz keresel egy kis alapozó zenét? Idézd fel velünk azokat a dalokat, amelyekre több generáció is együtt tudott nevetni a kilencvenes évektől egészen napjainkig.

Zenehallgatás, nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás, nevetés

Belga

Kis társadalomkritikával fűszerezett bulizenék, amiken azért mi inkább röhögtünk az egyetemista évek alatt, mint gondolkoztunk, és azóta is visszatérő szállóigék a szövegből egyes sorok.

Animal Cannibals

Szerintem ezt még ma is énekelgetik az iddogálni járó fiatalok, középkorúak és talán még az idősebbek is. ;)

Happy Gang

Az együttes neve beszédes, szinte minden daluk a vidámságról szólt. Sok értelmük nem volt, legalábbis én akkoriban nem értettem, hogy mit akarhatnak egy Guminővel, de mégis szerettük őket, és ordítva énekeltük, hogy "Minő guminő", meg “Bumsakalaka milyen alak ez a Lala”.

Irigy hónaljmirigy

Ha vicces zenék, akkor ők nem maradhatnak ki. Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, de több mint 20 éves munkásságuk előtt nem lehet elmenni szó nélkül, főleg, ha éppen vicces magyar zenékről írunk egy laza, szórakoztató cikket. :) Akkora a repertoár, hogy nehéz választani, de ha akarsz egy jót nevetni, hát ne hagyd ki ezeket:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...