2021.09.11. 17:44:08 6178 262

Minél színesebb, annál jobb! – A szivárvány minden színében pompázó dekorációk és sütik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy süti, desszert legyen finom. Hogy mutatós is, az már csak egy plusz pont. Ám vannak olyan helyzetek, amikor is muszáj még nagyobb hangsúlyt fektetni egy-egy sütemény, torta külsejére. Ha gyerekzsúrra készülsz, vagy csak szimplán imádod a színes dekorációkat, színes ízeket, ne hagyd ki a lenti videót.

Szivárvány torta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szivárvány torta

Mert színekből soha nem elég! Ha Te is így gondolod, nézd meg a videókból, hogyan készíthetsz szivárványszínekben pompázó finomságokat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...