2021.07.26. 17:43:51 7959 236

Minél nagyobb, annál jobb! – Finomságok, nagyban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jóból is megárt a sok, szokták mondani. Persze, szabályt erősítő kivételek azért vannak. Mert ne mondja nekem senki, hogy egy óriás palacsinta, keksz, pizza, hamburger és egyéb nyalánkság olyan ártalmas lehet.

Óriás jégkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Óriás jégkrém

Na jó, némi pocakfájdalom azért biztos jelentkezik. És ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a túlméretezett finomságokat, nagy valószínűséggel az az éppen aktuális „bícsbándinknak” sem kedvez. Akkor inkább mindent a szemnek, semmit a kéznek! Szuper videó túlméretezett finomságokról! Ki ne hagyd!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...