2023.09.03. 11:01:12 9051 283

Mindenhol is izzadsz? – Ezt teheted a mell alatti izzadás ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk, ha szeptember elején még bőven feljebb csúszik a hőmérő higanyszála. Ám az ezzel járó izzadást már kevésbé tudjuk elviselni, és mindent meg is teszünk érte, hogy minél kevesebb izzadságcsepp gördüljön le rólunk. Ám vannak helyek, ahol nehezebb a dolgunk…

Klasszikus fazonú melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Klasszikus fazonú melltartó

A kevésbé látható helyeken is zavaró lehet az izzadás, sőt! A hajlatokban, ahol a bőr összeér kifejezetten kellemetlen, még ha nem is mindig érzékelhető mindez a „külvilág” számára. A mellek alatti izzadás pedig szintén nem sorolható a kellemes kategóriába, mert úgy érezzük, fizikai képtelenség ellene tenni bármit is. Szerencsére, van megoldás, ha ez a kellemetlen jelenség megkeseríti a mindennapjainkat.

Mell alatti izzadás – ezt teheted ellene

Praktikából soha nem elég, és hiába megyünk kifelé a nyárból, jól fog jönni néhány tipp a fentebb írt jelenséggel kapcsolatban.

Elő a dezodorral!

Végre megtaláltad a kedvenc márkádat, ami megvéd a kellemetlen foltoktól, testszagtól? Akkor miért ne alkalmaznád a jól bevált dezodorodat a hónaljadon kívül a cicid alatt is. A legjobb a golyós változat, mert azzal egyenletes tudod felvinni az anyagot a megfelelő helyre. Szerencsére ma már minden márkánál van spray, stift és golyós változat is, úgyhogy nem lesz nehéz beszerezned egyet. Fontos, hogy töröld szárazra a problémás területet, mielőtt „bedezodorálod”.

A nedvszívóképesség fontos!

Vannak speciális, kifejezetten melltartóba való betétek, melyek funkciója, hogy felszívják az izzadás miatt keletkező nedvességet. Ha ilyet nem tudsz beszerezni, esetleg nem is szeretnél ilyenre beruházni, a jól bevált tisztasági betéted is megteszi. Egyszerűen ragaszd bele a melltartó aljába, és szuperül funkcionál majd!

Ha a lábadon tökéletes…

… a mell alatti részt is megóvja majd az izzadás okozta kellemetlenségektől. A lábfejekre való izzadás elleni krémről beszélünk, amit a cici alatti izzadás esetén is alkalmazhatsz. Arra ügyelj, hogy ne tartalmazzon semmi olyan összetevőt, ami irritálhatja a mell érzékeny bőrét. A mentás, mentolos hozzávalók ebben az esetben nem játszanak…

Ami biztos mindig van otthon

A hintőpor a cicik esetében is segítségedre lesz, mert szárazan tartja a bőrt. Töröld szárazra a behintőporozni kívánt területet, majd kezeld le a fehér porral az izzadós részt, és csak ezek után öltsd magadra a melltartódat. Plusz pont a hintőpor mellett, hogy véd a kidörzsölődés ellen is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...