2019.03.18. 17:58:11 9733 281

Miért szeretem a tavaszt? – Anyaszemmel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetesen nem szeretném kisajátítani ezt az évszakot csak és kizárólag az anyukáknak, de tény, hogy sok minden megváltozik körülöttünk (is), ha beköszöntenek végre az illatos, napfényes hetek, hónapok. Mert nem egy dolog könnyebb, egyszerűbb és szebb, mint máskor!:-)

Tavasz, gyerekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz, gyerekkel

Természetesen, minden évszaknak megvan a maga szépsége, így a télnek is, de legyünk őszinték: szülőként már karácsony után „beleununk” a hideg, fagyos időszakba!

Minden anya fellélegez, mert tavasszal…

... végre eltűnik a sok ruha!

Végre, végre és végre! Nem kell a készülődésre plusz 10 percet rászánnunk, hogy azt a sok-sok réteget (hiszen „mégegypulcsi”, „megasapka”, „ésazoveráll”) hosszas könyörgés után a gyerekre erőltessük! Elég mindenből, vagy majdnem mindenből 1 réteg, egy időre vége a reggeli könyörgésnek, huzavonának, hogy csak még azt a sálat, pulóvert, sapkát húzzuk fel. Kész felüdülés!

... a gyerkőc nem a lakásban vezeti le a fölös energiáit

Ugyan kimozdulni télen is jó, sőt kötelező, és hát egy jó szánkópartynál kevés szórakoztatóbb dolog van a világon, azért nagy sétákat, kirándulásokat mégsem tarthatunk ilyenkor! De nem úgy tavasszal! Ilyenkor hétvégén délelőtt, bölcsi, ovi, suli után irány a közeli játszótér, ahol a környék gyerkőcei már alig várják, hogy együtt bandázhassanak! Van idő futkozni, bicajozni, bújócskázni, fogócskázni, egyszóval jól elfáradni, és ezeknek hála, este még könnyebben elaludni!:-)

... egyre nagyobb a kínálat friss gyümölcsből, zöldségből

Legyünk őszinték, tél végére, tavasz elejére mi, felnőttek is már unjuk a banánt… meg a narancsot, mandarint, esetleg kivit. Hát még a gyerekek! Ilyenkor már alig-alig lehet beléjük diktálni egy kis gyümölcsöt. Ráadásul, a tavaly nyáron, ősszel szorgosan elkészített lekvár- és/vagy befőttkészletünk már jócskán megcsappant, és a fagyasztó mélyén is alig-alig akad egy-egy zacskó, vagy doboz finom fagyasztott megy, cseresznye. De nincs minden veszve, itt a tavasz, a roppanós, ízletes gyümölcsök, zöldségek időszaka.

... buborékból soha nem elég!

De nem ám! Frissítsétek fel a szappanbuborék-fújó készleteteket néhány új darabbal, esetleg készítsetek Ti magatok, házilag egy remek fújót! Szuper jó móka buborékot kergetni a friss, tavaszi levegőn!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...