2018.07.08. 10:53:32 9786 285

Miért szeretem a nyarat? – Hát ezekért az apróságokért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na jó, tudom, a nyarat szeretni nem nagy művészet! Mert ki ne szeretné a rengeteg szabadtéri programmal kecsegtető, nyári szabadsággal, vízparti mókázással, nyaralással, pihenéssel kecsegtető évszakot. De van itt még néhány apróság, ami még szerethetőbbé teszi a forró nyári napokat!

Boldog nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nyár

Szóval, leszámítva a szabadságot, a strandolást, a napsütést, a grillpartykat, azért van még néhány (jó néhány) dolog, amiért imádjuk ezt a röpke három hónapot!:-)

Viszlát, hajszárítás!

Olyan jó, hogy ilyenkor igénybe vehetjük a Nap sugarainak segítségét, nem kell a hajszárítóval bíbelődnünk. Csak megmossuk bohókás tincseinket, és a természetre bízzuk annak megszárítását! Szóval, a nyár segítségével időt, sőt, energiát is megspórolhatunk.:-)

Viszlát, réteges öltözködés!

Bizony, így nyáron bővel elég, ha csupán 1 réteg van rajtunk, nem kell 3 pulóvert, 2 kabátot, 5 zoknit és 12 sapkát magunkra aggatnunk. Sőt, van, hogy az az egy réteg is sok, és még a bőrünkből is kibújnánk!:-)

Imádnivaló gyümölcsök!

Persze, a többi évszakban is bőven nyújt számunkra a természet mindenféle földi jót, azért a piros epernél, málnánál, cseresznyénél, a lédús dinnyénél kevesebb jobb dolog létezik ilyenkor!

Fagyi, fagyi és fagyi!

No meg jégkrém, jégkrém és jégkrém! Ugyan lehet enni ezeket a jeges finomságokat más évszakban is, mert miért ne, de azért mégiscsak ilyenkor az igazi! Kánikulában fagylaltot nyalogatni, bosszankodni, hogy már megint végigfolyt az alkarunkon a nyári nyalánkság, aztán amikor elfogyott, azon gondolkodni, milyen ízűt is együnk legközelebb, vacsora gyanánt. És Te miért rajongsz a forró évszakért?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...