2021.09.26. 17:48:48 8450 260

Mi van, ha elkezd esni az eső? – Hallgass! Mert mindenre gyógyír: a zene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó lesz, ha lelkiekben felkészülünk: induljon bármilyen szépen is az ősz, ahogy megyünk bele a berregős évszakokba, úgy válik egyre valószínűbbé, hogy nem ússzuk meg eső nélkül. Persze, kell is az, meg mikor essen, ha nem ősszel. De azért nem mindig olyan egyszerű átvészelni a csapadékos időszakot.

Eső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eső

Leginkább a lelkünknek nem tesz jót a szürke időjárás, hiszen külsőnket óvhatjuk divatos esőkabáttal, menő gumicsizmával, vagy éppen egy cuki esernyővel. A kedvünket se hanyagoljuk el, doppingoljuk magunkat dalokkal! Mondjuk, esőről szóló alkotásokkal!

Jermaine Jackson, Pia Zadora: When the Rain Begins to Fall

Eurythmics: Here Comes The Rain Again

Mika: Rain

Bruno Mars: It Will Rain

Artie Cabrera Feat. Lisa Pure: Rainfalls

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...