2022.12.19. 17:48:11 8626 286

Mi legyen veled, te tojástartó? – Kreatív ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban azt hittem, a tojástartó – nevéből adódóan – csak és kizárólag tojások tárolására alkalmas. Aztán megismertem a leendő férjemet, aki akkoriban a legtöbb szabadidejét a zenekarával töltötte. A „próbatermükbe” ellátogatva tudtam meg, hogy a tojástartók remek hangszigetelőként is működnek.

Tojástartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojástartó

Bizony, egy punk-rock zenekar esetén nagyon nem mindegy, mennyire szórakoztatja a zene a teremben lévők mellett a környéken élőket is, úgyhogy elmondhatjuk, hogy szépen ki volt dekorálva az aprócska garázs fala tojástartókkal (is). A banda azóta felnőtt, mindenki járja a maga útját, így további hangszigetelésre már nincs szükségük. Pedig anyagot azt tudnánk most biztosítani számukra.

Ahol sok tojást fogyasztanak…

… ott előbb vagy utóbb, de felesleg lesz tojástartóból. Kidobni nincs szíved őket, de fogalmad sincs, mégis mi készülhet még belőlük? A lenti videóban találsz néhány szuper tippet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...