2020.07.31. 17:28:56 9542 275

Messze él a szeretted? Van mód a távkapcsolatok életben tartására!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A távkapcsolatok legtöbbje sajnos nem állja ki az idő próbáját. Te már gondolkoztál rajta, hogy mi lehet ennek a fő oka? A nem vér szerinti kapcsolatoknál az összetartozás érzését a közös élmények biztosítják, és ezt videóhívások hosszú során sem olyan könnyű létrehozni.

Tablet, laptop - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tablet, laptop

Egy kapcsolat sorsa természetesen múlik a közös célok sikeres elérésén és az egyértelmű elvárásokon is, de mi maradjunk a speciális, manapság azonban egyre többször előforduló távkapcsolatoknál. Vannak más lehetőségek is, mint a külön-külön megnézett filmekről való diskurzus.

Hogyan helyezhető új dimenzióba a „távol egymástól, de mégis együtt”?

  • Amikor az esetleges eltérő időzónákat figyelembe véve, de kialakult a felek számára legkényelmesebb idősáv a távrandevúra, egyezzetek meg abban, hogy felváltva irányítjátok ezen események történéseit!

  • Öltözzetek fel úgy, mintha a valóságban is találkoznátok! A környezet hangulathoz igazításáról se feledkezzetek meg!-

Keressetek olyan tevékenységeket, amelyek legalább egyikőtöknek új, kreatív dolgot taníthat meg:

  1. Megajándékozhatjátok egymást pl. online mesterkurzusokkal (festészet, jóga), aminek eredményeit a következő beszélgetés során elmesélhettek egymásnak.
  2. Főzzétek meg közösen a gyermekkori kedvenc ételeiteket! Természetesen egymást segítve egy videóhívás keretében.
  3. Mit szólnál egy kis (fűszernövényes) kerthez a teraszon? Kertészkedjetek mindketten és mutassátok meg egymásnak rendszeresen, hogy hol tart a folyamat.
  4. Készíthettek közösen webes alkalmazással egy fotóalbumot az emlékek összegyűjtéséhez.

Találjatok ki közös élményeket kikapcsolódás céljából:

  1. Legyen mini könyvklubbotok! A hangoskönyvek közös meghallgatása sokat segíthet, persze a történetről szóló véleménycsere szintén az érzelmi kapcsolat megerősítését szolgálja, így kötelezően ajánlott!
  2. Gondoltál már a virtuális túraélményre? Sok tárlat, múzeum, sőt koncert is meglátogatható online!
  3. Rendezzetek sör- vagy borkóstolót! Készítsetek előtte egy közös listát a megkóstolandó italokról, és mindenki szerezze be a saját készletét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...