2017.06.18. 14:18:12 9763 264

Mert megérdemled! - Motivációs mondatok shoppingoláshoz:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy döntöttél, idén kihagyod a nyaralást, és inkább apróbb pihenőket iktatsz be, közben pedig igyekszel hatékonyan működni otthon és a munkahelyeden egyaránt? Esetleg új helyen dolgozol, így a hosszabb szabadság eleve tabu? De tartasz tőle, hogy egy-egy nap leeresztesz, és kell valami, amiből erőt meríthetsz, ami doppingol? A megoldás rém egyszerű!:-)

Shopping - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Shopping

Azt nem mondjuk, hogy olcsón meg is úszod a feltöltődést, de legalább a gardróbod is boldog lesz!:-) Vagyis irány shoppingolni! Remek szórakozás lehet ilyenkor is egy-egy bevásárló körút, közben egy kis barátnős csevej, egy finom jeges kávé, vagy egy fagyi is belefér.

Ha úgy érzed, szükséged lenne még egy kis motivációra, ezeket a mondatokat olvasgasd, és máris megjön a kedved egy kis „shoppingra”.

„Kellene valami csinos/kényelmes a munkahelyre!”

Hát igen, végülis nagyon is fontos, hogy ha már bejárunk dolgozni, legyünk motiváltak! Persze, az elismerések, a cég, illetve a magunk sikerei, az előléptetések mint-mind doppingolnak minket, de azért mindjárt könnyebben indul a nap, ha egy csinos, új ruhában vághatunk neki! Ugye, hogy megéri megvenni azt a szuper felsőt/nadrágot/szoknyát/ruhát!:-)

„Jajj, olyan rossz napjaim vannak mostanában! Ez a sok idegeskedés!”

Bizony, muszáj valahogy levezetni azt a fránya stresszt! Ha egy forró fürdő, egy baráti csevej a barátnőkkel már nem segít, jöhet a vásárlás, mint legjobb stresszűző.:-)

„Ha megveszem ezt a szuper táskát/cipőt, akkor az olyan, mintha az egész ruhatáramat kicserélném!”

Na jó, ez így túlzás, de sokat dobhat egy-egy szetteden egy új táska, cipő, egyéb kiegészítő. Végülis, ezzel tulajdonképpen rengeteg pénzt megspórolunk! Hiszen nem az összes ruhánkat cseréljük le, csupán egy (néha igen drága:-)) apróságot!:-)

„De hát kiárusítás van!”

Bizony, ha kiárusítás van, akkor azt nem szabad kihagyni! Végülis, ilyenkor valójában pénzt spórol az ember, nem?:-)

„De hát mégiscsak megdolgoztam érte!”

Kaptál egy kis fizetésemelést, esetleg prémiumot, és úgy gondolod, egy részét magadra költenéd az egyik ruhaüzletben? Jól teszed! Néha kell egy kis kényeztetés magunknak, némi motiváció, hogy ösztönözve legyünk a hét/hónap/év további napjaira.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...