2024.04.14. 12:29:14 5634 226

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Mert lehet főzni, keményre, közepesre, lágyra, lehet buggyantva, lehet sütve rántottának, mindenféle földi jóval feldobva omlettnek, vagy éppen „trükkösen” tükrösen. Hogy utóbbinak mi a titka, hogy tökéletes legyen? Rántsuk le a leplet a nagy rejtélyről!

Ne csak az agyadat dobd el!

Veled is előfordul, hogy hiába a nagy igyekezet, egy darabka tojáshéj mégis a serpenyőben landolt? Erre egyszerű a megoldás: dobd bele az edénybe a tojglit. Nagyjából 15 cm magasról ejtsd bele a serpenyőbe a tojást. A héja szétnyílik ilyenkor, úgyhogy egy mozdulattal emeld ki azt a tojássütődből. Ugye, hogy egy darab héj nem sok, annyi sincs az edényben?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...