2022.06.11. 13:59:17 6942 227

Meríts ihletet! - Tuti tippek ügyetlen napokra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy semmi sem sikerül. Már a reggeli szendvics elkészítésénél is akadályokba ütközöl, sőt, annak elfogyasztása sem problémamentes. Mert biztos, hogy pont aznap eszed le magad valamivel. Vagy éppen az ebéd elkészítésénél ütközöl akadályokba? Kész szerencse, hogy minden apró problémára van valamilyen szuper megoldás.

Rossz nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz nap

Az emberi leleményesség határtalan, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a legelveszettebb élethelyzetben is képesek vagyunk feltalálni magunkat. Szóval mit nekünk egy ruhára pöttyent zsírosabb falat, ami nyomott hagyott? Mi baj lehet, ha nincs kés a torta felvágásához? Mi történik, ha a gyerek nem hajlandó gyümölcsöt enni? Szerencsére semmi, hiszen mindent IS képesek vagyunk megoldani!:-) Ha elakadnál, csak nézd meg ezt a videót, hogy ötleteket meríthess!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...