2023.09.29. 14:30:21 6394 241

Melegedj csinos pulcsik alatt! – 2+1 trendi viselet, ha rádtör a „cidri”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan dob még nekünk némi reményt az időjárás, hogy egyszer lesz még tavasz, és néhány kóbor napsugárral emlékeztet, hogy volt még nyár, a hőmérséklet még/már korántsem olyan barátságos, mint a napsütéses évszakokban.

Sárga pulcsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sárga pulcsi

Elkel a kabát, vastag pulcsi, no! Ám ha nem csak melegen, hanem stílusosan is szeretünk öltözködni, érdemes a következők közül válogatni.

Ha mindened a bohémság!

Jöhetnek a fodrok, minták, szalagok, mert egy jópofa pulcsi mindent is elbír! Viselheted farmerral, szoknyával, a lényeg, hogy érezd magad nagyon-nagyon jól és legyél vidám!

Bejön a sportos?

Akkor egy kapucnis pulóvert mindenképpen szerezz be a ruhatáradba. Viselheted kosztümnadrággal, de választhatsz hozzá egy kényelmes farmert is! A lényeg, hogy érezd jól magad!

Ha a lényeg a praktikum!

Hiába vágyakozunk vissza a nyárba, ősz van, és vele együtt érkeznek a hűvös, nyirkos reggelek. Mi más jöhetne ilyenkor jól, mint egy vastag, kötött, meleg pulcsi! Farmernadrággal, csinosabb nacival, de akár szoknyával is viselhető!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...