2022.07.04. 14:01:14 7613 252

Megtaláltad? – Jelek, hogy életed szerelme mellett vagy
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan közhelyes, de az életben a legfontosabb dolgok sokszor magától értetődőnek tűnnek és bizonyos szempontból ingyen vannak. Ilyen az egészségünk, vagy éppen az, hogy megtaláljuk a másik felünket, életünk szerelmét.

Kortalan szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kortalan szerelem

Ha utóbbi sikerül, és az mellett lehetünk egy életen keresztül, akit nekünk teremtett az ég, az élet más területén is talán könnyebben vehetjük az akadályokat. De honnan tudhatjuk, hogy számunkra az az igazi, akivel éppen a mindennapokat éljük? Ha eddig nem ismerted fel Őt, a következő néhány pont segítségével biztosan ráismersz majd.

A vitában is kiegészítitek egymást

Még a legharmonikusabb kapcsolatban is előfordulnak néha-néha viták, ez teljesen természetes. Nem árt, ha ezeknek némi értelmük is van:-), illetve hajlandóak vagytok meghallgatni egymást, majd a kompromisszum sem esik nehezetekre.

Képes vagy minden nap felfedezni benne valami újat?

Vagy újra és újra rácsodálkozol a másik egy-egy jó, vagy éppen vicces tulajdonságára? És képes vagy emiatt szinte nap, mint nap újra beleszeretni a másikba? Nem kétség, hogy jó helyen vagytok egymás mellett.

Egy irányba tartotok

Nem árt, ha azonos módon gondolkodtok a jövőről, vagyis a jövőtökről. Az sem baj, ha az egyéni célok mellett ez a közös gondolkodásmód életek végéig elkísér majd.

Mellette az mersz lenni, aki vagy

A hajad reggel szerteszét, és van, hogy a smink nélküli arcod nem éppen a legelőnyösebb. Megesik az is, hogy nem tudsz uralkodni magadon (persze, csakis a PMS miatt:-)), és mondjuk úgy, hogy egy-egy helyzetet nem a legnőiesebben reagálsz le. És van, hogy a másiknál szakad el a cérna. De ha akkor is bátran fel meritek vállalni magatokat a másik előtt, legyen az az állapot bármilyen esendő, vagy éppen haragos, akkor nagy valószínűséggel megtaláltátok a másik feleteket.

Nem célotok megváltoztatni egymást?

Ha elfogadjátok a másikat a hibáival, gyengeségeivel együtt, és nem az a célotok, hogy a másikat megváltoztassátok, akkor nagyon is jó helyen vagytok a másik mellett.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...