2020.06.04. 18:00:48 10330 316

Még tehetsz a bikinialakért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan idén nem biztos, hogy minden szabad hétvégénket a strandon töltjük majd, azért az egészséges bikinialakért idén is igyekszünk mindent megtenni. A strandszezon már itt van, de az utolsó pillanatokban is azért érdemes tenni, hogy elégedetten lejthessünk végig a strandon.

Bikinialak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinialak

Le az alkohollal!

Az esti koktélozások, túlzásba vitt alkoholfogyasztás amúgy sem a legjobb barátaid, az alakodnak pedig végképp nem tesz jót. Ha már alkohol, maradj egy finom száraz fehér bornál vagy rosénál, és persze, a mértéktartásnál!

Le a cukorral!

A finomított cukrokat amúgy is érdemes elfelejtened, és a félreevéseket pláne nem a standszezonra kellene időzítened. Fogyassz kevesebb cukrot, sőt, figyelj a rejtett cukrokra is, melyek az élelmiszerekben bújnak meg!

Legjobb a hazai!

Ahelyett, hogy minden nap az ételrendelést választod, inkább főzz otthon Te magad. Igaz, hogy időigényesebb, de több szempontból is megéri, hogy minden nap, de legalább kétnaponta otthon főzz magadnak.

Figyelj az arányokra!

Legyen megfelelő a szénhidrát, fehérje, zsír beviteled, és ezek minőségére is érdemes odafigyelned!

Ne csald el!

Ha egyébként hajlamos vagy elcsalni az edzést, most ne tedd! Energikusabbnak is érzed majd magad, bőröd, tested is rugalmasabb lesz, ha hetente rendszeresen végzel kardió és erősítő gyakorlatokat.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...